BOUW NIEUWE SCHOOL CHIMDING IN VOLLE GANG!

Een kleine nieuwsbrief ditmaal, maar we wilden u even laten zien dat de bouw van de nieuwe school in Chimding in volle gang is.

Materialen, zoals cement en ijzer zijn in de stad Katari gekocht, en van daar met een vrachtwagen naar Okhaldhunga gereden. Daar werd alles overgeladen in een tractor met aanhanger, en naar een plek in de buurt van Chimding gereden. En dan moest alles nog 30 minuten op de rug naar Chimding vervoerd worden. Kunt u zich dat voorstellen? een half uur lang met zakken cement en andere zware materialen over hobbelige paden........?

Nu werken drie bouwteams tegelijkertijd aan drie gebouwen met elk drie klaslokalen! Voor het eerst wordt er met cement gewerkt en wordt ook staal gebruikt zodat de gebouwen schokproef worden. Tot de school klaar wordt nog les gegeven in de tenten.

Hieronder ziet u een foto-impressie:

 

Deze foto's zijn medio februari gemaakt.

 

Brandstoftekort
De blokkade bij de Indiase grens is opgeheven. Er kunnen weer goederen geïmporteerd worden en daarmee lijkt het brandstoftekort opgelost.
Een hele zorg minder voor de dorpen en de mensen in Nepal. Naast brandstof kunnen nu ook weer medicijnen, voedsel en andere grondstoffen geïmporteerd worden.

 

Namasté