Inleiding

In deze nieuwsbrief kunt u het laatste nieuws lezen over de situatie na de aardbeving

 

 

 

 

 

 

Situatie in de dorpen

In Boch zijn behalve de school bijna alle huizen verwoest. Buda heeft kleding ingezameld in Kathmandu en dit naar Boch gebracht.  Tevens hebben wij besloten dat Buda 100 grote stevige zeilen kan kopen voor de inwoners van Boch, zodat zij enigszins beschermd zijn als over twee weken het regenseizoen begint.

In de dorpen Chimding, Kerung en Chyangshar zijn ook veel huizen beschadigd en de school in Chimding is bijna helemaal verwoest.

Ook in deze dorpen gaat Buda komende week zeildoeken brengen om de ergste nood te lenigen.

Er worden al plannen gemaakt om de school te herbouwen met zoveel mogelijk hergebruik van materialen.
Buda gaat ook met het bestuur van de school met de lokale overheid praten over wat de overheid kan bijdragen. Vervolgens kunnen we een inschatting maken wat Stichting Chimding nodig heeft om de school te kunnen herbouwen. Als de financiering rond komt dan zou in december met de herbouw gestart kunnen worden.

 

 

 

Heel veel dank voor al uw steun!!!!!

We zijn overweldigd door alle bemoedigende reacties en heel erg blij met alle financiële steun die wij tot nu toe hebben ontvangen. Zeker 200 mensen hebben geld gestort en er worden leuke initiatieven ontplooid om nog meer geld op te halen.

Vishandel de Klok in Voorhout schenkt ons tot 10 juni voor elke verkochte haring € 0,20.

Kunstenaar Thomas Ankum verloot een prachtig schilderij. Een lot kost € 20,-. Loten zijn te koop door  € 20,- te storten naar NL 32 INGB 000 189 07 50 t.n.v. T. Ankum o.v.v. schilderij Chimding en uw adres.

De Engelse student Jack Noble heeft in de zomer van 2014 twee maanden in Boch gewerkt. Hij probeert nu in Engeland zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de school in Boch.

Kunst per opbod. Een unieke kunstcassette met werk van 14 gerenommeerde Haagsche kunstenaars wordt geveild. De opbrengst is voor Stichting Chimding. Het startbod is € 200,-. Wilt u meebieden, stuur dan een mail aan info@chimding.nl. De sluitingsdatum is op 25 mei a.s.

Mocht u nog iemand weten die ons werk ook wil steunen, dan vindt u hier nog een keer ons banknummer:

NL 76 INGB 000 44 16 711 t.n.v. Stichting Chimding